vineri, 3 aprilie 2009

AMANDINE:

- un pachet de foi de strudel
- o conserva cu pere intregi, sau bucatzi mai mari
- 100g zahar
- 100g unt
- 100g pudra de migdale
- 2 oua
- 1 cl rom
- 20g faina

Mod de preparare:

Intai, amestecatzi bine zaharul cu untul dupa care punetzi cele doua oua, adaugatzi migdalele macinate si omogenizatzi totul. Vine randul romului si al fainei dupa care iarasi amestecatzi pana va vine rau, pentru omogenizare. Ok, pasta asta cica-i gata...
Intr-o tava, pe care ori o tapetatzi cu ulei+faina, ori cu foaie pergament, punetzi foaia aceea de strudel pe care asezatzi pasta omogena pe care atzi obtzinut-o cu atata sudoare mai sus. Peste pasta, aranjatzi frumos bucatzile de pere si bagatzi la cuptor pentru 40 de minute la temperatura de 170 grade. Barbatul meu recomanda sa se manance foarte calda... Sper ca atzi inteles ceva iar curajoaselor (care vor incerca aceasta oferta)spor la treaba si POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu